Werken bij

Zit je er aan te denken om vakman of vakvrouw te worden bij Vos Techniek, dan is het fijn om meer te weten over ons.

Onze vakmensen staan voor: Goede kwaliteit leveren, oplossingsgericht werken, flexibele houding en een goede samenwerking waarbij je elkaar helpt en aanvult. De organisatie staat voor: tevreden klanten, sociaal ondernemen, diversiteit, persoonlijke betrokkenheid, openheid, flexibiliteit en plezier.

Onze missie als organisatie is de meest persoonlijke dienstverlener zijn. Niet alleen voor de klant, maar ook voor onze medewerkers. We zijn geen familiebedrijf, maar er is wel een familiare sfeer. We vinden het belangrijk dat de mensen zich goed voelen binnen het bedrijf en binnen de groep. Speelt er iets (werk/privé), dan staan wij open voor het gesprek en (indien nodig) verdere aanpak.

Op dit moment zijn wij op zoek naar een Monteur en een Servicemonteur.

Verder hebben wij geen vacatures open staan. Maar denk je toch dat jij de persoon bent die ons team kan aanvullen, schrijf ons gerust. Je mag jouw motivatie en CV mailen naar: info@vostechniek.nl of per post versturen naar:

Vos Techniek, t.a.v. Marja Keupink, Postbus 1403, 7301 BR Apeldoorn

De vossenjacht gaat van start!

Vind jij iemand die aan een nieuwe avontuurlijke baan toe is? Laat het ons weten, dan nemen wij contact met hem of haar op. En krijgt jouw kandidaat de baan? Dan belonen we je voor het speurwerk met 500 euro! Lees verder op www.vinddevos.nl