Rudi Gerritsen

Rudi Gerritsen
Servicetechnicus

‘Het leukste aan mijn werk vind ik dat je niet alleen met je handen aan het werkt bent, maar ook creatief moet zijn’

Rudi is servicetechnicus bij Vos Techniek. Hij installeert, doet aan onderhoud en hij draait storingsdiensten. ‘De type bedrijven waar ik werk verschilt enorm. De ene dag werk ik bij een bedrijf dat papier verwerkt, de andere dag zit ik bij een waterinstallatie. Die afwisseling vind ik heel leuk’ vertelt de enthousiaste Rudi.

Handig en creatief
Oktober 2014  kwam hij bij Vos Techniek terecht. ‘Mijn vorige werkgever was een groot bedrijf, ik was op zoek naar een klein bedrijf met korte lijntjes. De website van Vos Techniek onderscheidt zich van de vele andere technische bedrijven en mede hierdoor sprak het bedrijf mij meteen aan. Een ex-collega van mij is werkzaam bij Vos Techniek en besloot hem te bellen. De timing bleek perfect.
In mijn privé-tijd ben ik graag met mijn handen bezig. Mijn creativiteit en handigheid kan ik in allerlei facetten toepassen in mijn werk bij Vos Techniek.

Reisliefhebber
Rudi is dol op reizen. Zo trouwde hij in Las Vegas met zijn vrouw en maakte hij vele reizen. Momenteel is zijn favoriete vakantieland Duitsland. ‘Met twee kleine kinderen verre reizen maken is niet praktisch. Later hoopt Rudi met zijn gezin samen verre reizen te maken.

Vos Techniek
‘Een klein sociaal bedrijf, met korte lijntjes. Zo is de directeur en een aantal collega’s op kraamvisite geweest vanwege de geboorte van mijn zoontje, dat waardeer ik enorm’ vertelt Rudi spontaan.