Over ons

Persoonlijk en betrokken

Vos Techniek biedt meer dan technische kennis alleen. Vos luistert en ontzorgt. Door uw belangen voorop te stellen en buiten kaders te durven denken. Door altijd te kiezen voor de meest efficiënte en effectieve oplossing.

Speerpunten

Op ons kantoor hangt een schilderij; een persoonlijke creatie van een kunstenaar. In dit ware kunstwerk herkent u onze speerpunten: persoonlijk contact, langdurige relaties, iets nieuws brengen, kijken door uw bril, rendement. Wij zien overeenkomsten tussen kunst en techniek en daarom zien wij onze medewerkers als creatieve kunstenaars. Zij durven anders te denken. Dag en nacht staan zij voor u klaar, want uw continuïteit is onze uitdaging.

Historie

In 1958 is Vos Elektrotechniek opgericht door de heer Henk Vos. Eerst werkte hij vanuit de schuur bij zijn ouderlijk huis. Na zijn huwelijk in 1960 is het bedrijf verhuisd naar de Ugchelseweg. Wegens sterke groei is in 1965 het huidige pand aan de Koningslijn in bedrijf genomen. In 1978 heeft hij Vos Elektromotoren als extra BV opgericht, omdat hij toen al zag dat het een mooie toegevoegde waarde was richting onze klanten.

Door het schone water op de Veluwe waren er destijds veel wasserijen en papierfabrieken in de omgeving van Apeldoorn. Deze zijn door veranderingen in de markt helaas grotendeels verdwenen. Ook zijn we van oudsher actief bij Vitens (toen nog FDM/Hydron), Waterschappen en diverse procesindustrieën binnen onze regio.

De heer Vos komt nog regelmatig bij Vos Techniek op bezoek. Ook bij de feestjes is hij samen met zijn vrouw graag aanwezig. Hij merkt wel dat het ondernemen in de jaren echt is veranderd. Eerder kreeg je de opdracht, dat werd uitgevoerd, waarbij hij zelf ook gewoon mee werkte. Tegenwoordig moet je vechten om de opdracht, ben je druk met jezelf in de markt te houden. En naast het werk komt er intern ook heel wat bij kijken. ‘Ik doe het jullie niet na, maar ik vind het mooi dat ik het allemaal nog mag meemaken!’

vos-techniek-over-ons