Industriele automatisering

Beweging in uw productieproces
Niets is zo erg als stilstand of een productielijn die niet op volle productie draait. In welke tak van industrie dan ook. Werken tegen deadlines, materiaalverlies, hoge druk op personeel. Procesoptimalisatie is wat u wilt, voor de lange termijn. Kijken naar nieuwe mogelijkheden om nog efficiënter en duurzamer te werken. Vos Techniek ondersteunt u graag met oplossingen in hardware, software, elektrotechniek en besturing en panelenbouw. In de aanleg, modificatie of uitbreiding van uw productieproces.

Zoekt u een bedrijf dat de elektronische installatie of realisatie van industriële projecten voor u uitvoert? Neem dan contact met ons op. Onze ervaren vakmensen staan voor u klaar en verzorgen ook al het vereiste rekenwerk. Tekeningen bouwen we conform richtlijnen op en leveren we aan in E-plan of Autocad formaat.

In automatisering komt het aan op uiterste precisie. Onze techneuten bijten zich er graag in vast. Zij zijn goed opgeleid, ervaren, betrokken en communicatief sterk. Wij hechten grote waarde aan goed contact met u. Vos techniek neemt uw automatseringsproblematiek uit handen en biedt u een totaalaanpak. Met u analyseren we de functionaliteit van de besturing. De uitkomsten vertalen we naar een functioneel ontwerp. De visualisatie en de bediening van het productieproces realiseren we met Scada en HMI applicaties. Vos techniek werkt merkonafhankelijk. PLC’s kunnen we stand-alone inzetten of met meer in een netwerk (Profibus, Profinet, Modbus). U staat aan het roer, wij helpen en denken mee. Output uit de PLC converteren we naar bruikbare managementinformatie waarop u verder kunt sturen. Klinkt prettig? Neem contact met ons op.

Vos Techniek installeert de hardware en software bij u op locatie met interne en externe ondersteuning. Uw project wordt als totaalconcept uitgewerkt, uitgevoerd en opgeleverd. Daarnaast kunnen we uw eigen technische dienst tijdelijk ondersteuning bieden op onderdelen. Bel ons als u ondersteuning kunt gebruiken.

Vos Techniek ontwikkelt maatwerk schakelpanelen en besturingspanelen. Voor u is gebruikersgemak en overzicht van belang. Dat staat voorop. Bij de oplevering ontvangt u dan ook duidelijke en gedetailleerde werktekeningen van het paneel. Wij bouwen panelen van hoge kwaliteit met nieuwe technieken. Het testrapport sturen we na de functionele tests volgens vaste testprocedures desgewenst mee. Van meet af aan houden we rekening met mogelijke toekomstige uitbreiding.