Henk van Scherrenburg

Henk van Scherrenburg
Servicetechnicus en praktijkopleider

‘De collega’s staan altijd klaar voor elkaar’

Als een klant een storing meldt, staat Henk voor hem klaar. Als servicetechnicus lokaliseert en analyseert hij storingen en ook adviseert hij over het eventueel verbeteren van een installatie. Daarnaast is hij praktijkopleider en enthousiasmeert hij jonge scholieren tijdens de Week van de Techniek.

Verschillende rollen
‘In 2005 kwam ik in dienst bij Vos en sindsdien vervul ik verschillende rollen. En die afwisseling vind ik ook meteen het leukst’, vertelt Henk. ‘De ene week ga ik als programmeur naar Duitsland en een week later werk ik op een andere locatie als projectmonteur. Daarnaast geef ik les en begeleid ik leerlingen die bij Vos lerend werken. Ik houd overzicht over de voortgang, voer gesprekken en houd contact met de scholen.’

Week van de Techniek
Tijdens de Week van de Techniek bezoeken basisschoolleerlingen bedrijven in de techniekbranche. Vos Techniek is ook deelnemer aan dit evenement en Henk helpt daar graag aan mee. ‘Het is een mooi initiatief om kinderen kennis te laten maken met techniek. Ze komen bij ons langs en krijgen gereedschap mee als ze weer terug gaan naar huis.’

Henk over Vos Techniek
‘Een mooi bedrijf waar collega’s altijd voor elkaar klaar staan.’