Adrie Essenstam

Adrie Essenstam
Elektrisch monteur

’Ik heb het bedrijf zien groeien en gelukkig groeit het nog steeds’

Al 45 jaar is de 63-jarige Adrie in dienst bij Vos Techniek. Zijn werkzaamheden zijn het monteren van bijvoorbeeld ladderbanen en goten. In 2018 gaat hij met pensioen, maar hij heeft nog steeds plezier in zijn werk. ‘Ik ga Vos Techniek zeker missen, ik heb er zo lang gewerkt. Ik heb het bedrijf zien groeien en gelukkig groeit het nog steeds’ vertelt Adrie.

Gesprek in het café
Toen hij met zijn vrouw in het jaar 1972 een biertje aan het drinken was, raakte Adrie in gesprek met een medewerker van Vos Techniek. ‘Zo is het balletje gaan rollen. Ik ben begonnen met mechanische werkzaamheden en later ben ik mij op de elektrische kant gaan richten. Eigenlijk vind ik nog steeds alles leuk aan mijn werk’ vertelt de enthousiaste Adrie. ‘Je moet de dag altijd vrolijk zien. Je moet het met zijn allen gezellig maken en dat is het ook bij Vos Techniek.’

Vrije tijd
In zijn vrije tijd is Adrie vrijwilliger bij SV Otterlo. Daarnaast daagt hij zijn vrienden wekelijks uit voor een potje klaverjassen. ‘En ik moet natuurlijk zorgen dat mijn tuin er netjes bij ligt’ vertelt Adrie.

Adrie over Vos Techniek
‘Een heel gezellig bedrijf dat we met zijn allen hebben opgebouwd.’